nu lekker een weekje vrij !!
Blijf op de hoogte en volg maartje en ymke
20 Oktober 2006 | Suriname, Paramaribo
hier weer eens een berichtje van ons! we hebben net onze 2e stageweek achter de rug en het was hartstikke leuk!
ook hebben we afgelopen week een paar keer afgesproken met fabian, iemand die maartje wel ziet zitten...
nu hebben we heerlijk een weekje vrij, we willen graag nog een dag of een paar dagen weg. misschien naar het binnenland ofzo, dat gaan we dit weekend uitzoeken.
we hebben ook hele leuke plannen voor dit weekend. vanavond hebben we een 'get together' op de dansschool met hapjes en drankjes en iedereen komt dan van alle klassen dus dat wordt vast heel gezellig!
morge is het lichtjes feest (divali), een hindoestaans feest. en zondag gaan we naar millenium, das ook een discotheek. omdat maandag een nationale feestdag is heeft iedereen vrij en kunnen we dus op zondag op stap gaan! we hebben er al zin in!
nou, verder genieten we nog steeds van alles, hebben veel lol!
btw, bij het vorige bericht hebben we nog een paar keer fotos toegevoegd dus die kunnen jullie nog bekijken!
brasas (knuffels) van ons!!
ps. pap van ymke, de bril is goedgekeurd!
20 Oktober 2006 - 17:11
Joel:
ha jonges
ge heb weer lekker vuul op het programma staon zeen ik..
det lichtjes feest liek mich wal ruig!
neet teveul stappen he ;)
xx joel -
20 Oktober 2006 - 17:16
Joelle:
wat een kei leuke foto's trouwens!
de zuus der oet wie een echte juffrouw Ym! -
20 Oktober 2006 - 18:34
Jack (Daddy):
Hoi,
Alweer een week vrij. Nu weet ik hoe die mensen uit Suriname aan hun "reputatie" komen.... Je bent net een beetje gewend aan alles wat met een soort werkritme te maken heeft en dat is het weer lamballen... Enfin, geniet ervan, wij werken wel door. Btw, hebben jullie nu inmiddels alle discotheken van Parimaribo bezocht of zijn er nog onbekende lokaties ?
Geniet ervan en over een week weer d'r flink tegenaan.
Kus -
20 Oktober 2006 - 18:43
Loes:
Hoi hoi!
Wat een leven heb jullie toch zeg!! Geniet ervan!!
En is het ook gezellig met die Fabian..:-)! Leuke foto! En had je het nu echt zo warm van het dansen???? Haha.. Ben benieuwd!
Heel veel plezier dit weekend! Maartje, heb morgen housewarming party, jammer dat je er niet bij kan zijn! Maar jij hebt veel lol in suriname haha! Geniet ervan!
Dikke kus, Loes -
20 Oktober 2006 - 19:25
Rian:
hey meiden, gaat blijkbaar allemaal prima daar in het verre suriname, nu lekker een weekje rust, en dat geldt voor ons ook want ook in het verre nederland is de herfstvakantie aangebroken, lekker een weekje relaxen, uitslapen en niks doen.
meiden, geniet van je rust dan kun je er vanaf volgende week weer lekker tegenaan. veel liefs van ons allemaal, rian xxxxx -
21 Oktober 2006 - 10:50
Oma En Opa:
Lieve Genieters
Zo te lezen vervelen jullie je beslist niet.
Worden alle "extra activiteiten" dus buiten de stage opdrachten ook vermeld in jullie eindrapport Suriname?
Dan denk ik dat jullie al na 3 weken bent geslaagd.
Leuk dat jullie ook aandacht geven aan het land en de cultuur.
Ik wacht op de sasla lessen!!!!!
Wij zijn deze week een dag naar Amsterdam geweest en een rondvaart gemaakt door het eilanden complkex op het IJ.
Geweldig interessant en daarbij gelukkig mooi weer.
Als je Amsterdam bezoekt zie je meteen alle nationaliteiten dus de hele wereld en moet je zoeken naar echte Amsterdammers.Ook dat is bijzonder.
Verder gaat hier alles goed en genieten ook vandaag van het mooie weer.
We horen graag weer van jullie ervaringen.
Fijn weekend en een fijne "herfst-vakantie"
Liefs
Oma en Opa -
21 Oktober 2006 - 13:48
Oma Jet:
Hallo beiden meisjes
Met veel plezier jullie berichtjes gelezen; wat een leven hebben jullie.Geniet er maar van Ik ben heel benieuwd hoe de Salsa moet .Ik heb gehoord het is een dans op vierkwart maat;is dat zo Ook het programma wat jullie deze week willen lijkt me wel wat.Wacht weer op het volgende bericht Hier alles goed ;ben gisteren weer voor het eerst gaan wandelen met de Nordic-Walking en kon ik het weer bij houden .Ook de tuin is weer gsnoeid ;Woensdag met Sjors en vandaag door je vader.Ook twee keer naar de sportschool geweest. Sypke is weer op zijn gewicht. Tot de volgende keer
Veel groetjes Oma -
21 Oktober 2006 - 17:28
Mam Marlies:
Het is leuk om, behalve jullie verhaaltje, ook de reacties van iedereen te lezen. Zo leer ik zelfs de opa en oma en oma Jet van Ymke 'n beetje kennen op afstand! Fijn dat iedereen zo meeleeft met jullie...
liefs van Mam en een extra dikke knuffel deze keer voor Ymke (ze weet wel waarom) -
21 Oktober 2006 - 20:43
Marij Vermulst:
Ha meiden.Zo te lezen gaat het wel erg goed met jullie.Ik heb nu zelf een nichtje, die in Malta is en daar Engels studeert en ook zo de site heeft.Jullie boffen wel met dat weer en met die geweldige ervaring.We hebben de herfstvakantie erop zitten en we genieten wel van de enorme kermis , die nu weer eens in Venlo is.Een hele grote, maar ik ga er niet heen, maar geniet vanuit mijn huis naar van al die lichtjes.Meiden het gaat jullie goed .Veel liefs van Marij -
22 Oktober 2006 - 11:13
Opa En Oma Bakel:
zijn vanmiddag in blerick volgens de mailtjes gaat dat inSuri heel goed ,gaan even wandelen naar de heide groetjes en liefs van Oma en Opaxxx. -
22 Oktober 2006 - 13:31
Taan:
Ha maedjes,
lekker un week vreej.. Bin benieuwd waor ge naor toe got! Volges mich got ge mich daor eg vuul oet he, haha!
Dus Maartje heat zich daor al unne man gespot,haha.. Ym noow dich nog!!
Vuul plezeer nog en ik kiek alweer oet naor och volgend verhaaltje!
Kus, Taan -
22 Oktober 2006 - 13:47
Mieke Geenen En Fam:
heel veel groetjes uit velden en een dikke knuffel van max
harstikke leuk om jullie verslagen te lezen! -
22 Oktober 2006 - 19:39
Marieke:
Heej Ymke..
Veel plezier daar.. erg leuk dat je al je verhalen erop zet succes nog!!
Kusjes marieke -
23 Oktober 2006 - 07:14
Gina:
Ha meadjes,
wat een plezeer en gezelligheid daor. Ik zit heej nou op mien kamertje en het reagent. Ym geniet daor maar van huur, want heej wuurd het steeds kalder. De kerels beginnen aok al een bietje te komme, leas ik ;).. Geniet d'r maar lekker van en gaon zoevuul stappe desse kins. Beej slaope duisse in Nederland wal weer ;)..
Haije mupkes tot gauw. xje gina -
23 Oktober 2006 - 07:20
Sven:
Hey maartje, leuk om te lezen dat je het prima naar je zin hebt, had ook niet anders verwacht. Maar ben je al van je insektenfobie af? Veel plezier nog en ik blijf het volgen. -
23 Oktober 2006 - 18:45
Nanne:
Vuul plezeer met og tripje!! en ym, ik probeer dich nao, of in ut weekend ff te belle!! Dieke kus xxx -
23 Oktober 2006 - 20:09
Erwin:
dames, wel lache hoor zo al die verhalen! en maartje k ken je toch beter dan je denkt, of ziet die fabian alleen jou zitten en jij hem (nog)nie. denk erom: size does matter! :-) -
25 Oktober 2006 - 11:25
Jil:
Ha maedjes,
Leuk um ogge verhaolen elke waek weer te laezen. Ge heb zoe te laezen ein leuk weekend gehad ? En noow lekker vreej... Ge heb ut maar good daor!
Geneet der lekker van! Bin benieuwd naor ut volgende verhaol!
Leefs -
25 Oktober 2006 - 11:25
Hans En Karin:
Is weer ff geleden dat ik gereageerd heb, we zijn nl op vakantie geweest en daarna weer druk aan het werk. We hebben natuurlijk wel alle berichtjes van jullie gelezen, leuk om zo op de hoogte te blijven. Volgens mij is het bij jullie één groot feest. Lekker doen en genieten maar.....
Ik ga nu Bolle uitlaten, doet hij nog steeds niet alleen.....
Liefs Kaatje -
25 Oktober 2006 - 12:59
Marieke (vdL):
Ym! wat leuk al je verhalen, lees ze nog trouw allemaal! En die foto.s: volgens mij heb je het geweldig! Wel vreemd dat ik je daar in een t-shirtje zie terwijl het hier toch aardig koud begint te worden! Kort verslag van VHC.feest: alles gaat goed, we beginnen aankomend weekend met de kaarten,we hebben zelfs posters die we ophangen (echt heel leuk)mis je alleen wel een klein beetje tijdens de vergaderingen! Nja geniet van je weekje vrij,ook voor je vriendin, een laat snel weer wat achter! Liefs Marieke vdL