ons huis
Blijf op de hoogte en volg maartje en ymke
12 September 2006 | Suriname, Paramaribo
dit is de foto van ons huis!! mooi he ?!
wij wonen boven op de eerste verdieping. ons contactpersoon, hanneke en haar vriend henck, wonen beneden.
nog 2 weken...
13 September 2006 - 06:44
Henck En Hanneke:
Oei... spannend!! Ben blij dat jullie er zin in hebben. En ook leuk dat jullie een site hebben. Tot over 2 weken.
xx -
13 September 2006 - 09:35
Carien:
Succes meiden, ik wens jullie heel veel plezier!!
En ik zal jullie missen als jullie weg zijn :(
We maken er nog 2 leuke weken van hier voordat jullie weggaan!
Kusjess XXX -
14 September 2006 - 08:24
Geert:
Ook dit is een prima initiatief van jullie ! -
14 September 2006 - 08:35
Taan:
Maar wat un moei hoes!
Ym.. we halde dich zeker op de huugte van alle roddels! We gaon dich natuurlijk auk erg missen, dus schrief heej maar samen met Maartje vuul verhaole op! Nog 2weken en dan is het zoeveer.. Maartje jij ook veel plezier!
KUs, Taan -
14 September 2006 - 14:56
Lizzy:
Hey ym, ik wis neet desse naor suriname gings.. neet zoe raar umdet ik gans aan de andere kant zit maja..
wat duisse precies!?!?!
super man!!! ik zeen t hek um t hoes.. toen ik in cape town, zuid africa waas, ware alle hoeze umhekt.. haha..
vuul plezeer.. geniet ervan! -
14 September 2006 - 15:28
Pien:
Heej Ym!!
Heel veel succes en plezier in Paramaribo
Zal je missen!
xx Pien -
15 September 2006 - 14:34
Milou:
hee trainstertje! echt heel vet dat je naar Surinam gaat! maare dat je ons team kunt missen dat kan toch niet!! nee grapje echt heel cool.. je stuurt wel n kaartje he? want anders.....
kus! milou -
15 September 2006 - 15:52
Daan:
hey miertie...hoeist nou?
de website ziet er prachtig uit en het feit dat er zo'n mooie foto geplaatst kan worden maakt het helemaal af.
ey, veel plezier allebei daar. maak er iets moois van.
groeten,
Daan
15 September 2006 - 16:20
Marlies:
Lieve Maartje, In 2003 ging je 'n jaar naar Amerika en nu weer 3 maanden naar Suriname, wat een globetrotter !!!! Ik ben erg trots op je...
Mam -
16 September 2006 - 18:40
Daddy Jack (van Maartje):
Ha die meiden; eindelijk gaat t nu bijna gebeuren. Beste wel spannend allemaal. Laat ons meegenieten van jullie belevenissen (stuur fotos van die grote insekten ....!) en hou je oren en ogen goed open.
Veel succes
Daddy -
16 September 2006 - 19:58
Monique (tante):
Hoi Ymke,
Professionele site!
Ik heb al wat'noodadressen'in Paramaribo. (Via collega's) Niet te hopen dat die nodig zijn, maar wellicht goed voor leuke contacten. Die geeft ik nog wel door! In ieder geval alvast heel veel plezier met de voorbereidingen. Ik blijf deze site volgen.
De Haagse tante. -
18 September 2006 - 09:44
Juulke:
Heej ym en Maartje,
Dat ziet er leuk uit! Alvast heel erg veel plezier daar met z'n tweeen en ik zal jullie zeker gaan volgen via deze site......
groetjes Kus Juulke -
18 September 2006 - 15:51
Julie:
Hee Ymke!
Echt wel vet dat je naar suriname gaat. maar wat milou al zei: het is echt schandalig dat je ons team verlaat:P haha!
maar heel veel succes
Liefs Julie -
18 September 2006 - 17:33
Viers (mam Van Taan):
Ik wins dich un unne huule fijne tied in Suriname.. Ik volg dich via Taan!
Groetjes, Viers -
22 September 2006 - 14:33
Sabine:
heej meissies!! heel veel plezier daar! en maak het niet te zot daar! wij zullen wel aan jullie denken op school! ben benieuwd naar de foto's en verhalen! groetjes Sabine -
22 September 2006 - 19:41
Joelle:
ymschen,
spannend! Ik vind het eg hiel erg knap!
en ik gaon dich zeker missen!
Tot morgen!
Maartje jij ook maak er een super tijd van!
xx -
22 September 2006 - 20:45
Kim:
Ha Ymke en Maartje!!
Nu gaat het eindelijk bijna gebeuren he... super spannend!! Maak er 3 onvergetelijke maanden van en ik zal aan jullie denken! Maar wel terugkomen op onze oude vertrouwde Pabo in Ehv he..!? Haha.. Super veel plezier!!!!!!! Ben benieuwd naar jullie verhalen/foto's! En een goede vliegreis!
Dikke kus Kim -
24 September 2006 - 11:35
Yvonne(mam):
Na vandaag nog 3 dagen thuis en dan gaat het dan eindelijk gebeuren. Ik weet zeker dat jullie daar een leuke tijd gaan krijgen.Geniet ervan en ga veel bekijken daar. En hopelijk zien we elkaar nog in Paramaribo. xxx mam -
25 September 2006 - 17:21
Mieke:
Hey Maartje en Ymke
Heel veel plezier daar!!!
Ik ga jullie missen in de klas, maar die 3 maanden zijn voor mij hoop ik zo voorbij!
Ik hoop voor jullie dat je een tegekke tijd beleefd daar!!!!
Kus mieke -
27 September 2006 - 08:16
Nanne:
he reizigers...
Heel veel plezier en succes voor morgen! Ik houd de site in de gaten, dus kom maar op met de mooie verhalen! Have fun, Dikke kus Nanne -
27 September 2006 - 13:32
Daphne:
Heey Ymke!
Ik wilde je nog even heel veel plezier wensen in Suriname !
Liefs,
Daphne